Facts & Figures

Opslag

45.000 m2

Fabriek

10.000 m2

Medewerkers

55

Max. hefcapaciteit
heftruck

16 ton

Hefcapaciteit buitenkraan

12,6 ton

Max. hefcapaciteit
binnenkraan

15 ton

De kernwaarden van CCI

1Vertrouwd

CCI: een begrip in onze industrie met ruim 35 jaar vakkennis en ervaring

2Maatwerk

Door onze flexibiliteit leveren wij maatwerk en kwaliteit op elk gewenst niveau

3Ontzorgen

Uw project in vertrouwde handen: door te ontzorgen en met een persoonlijk en toegespitst advies

4Korte lijnen

Korte lijnen, dat is snel handelen. Bij ons staat u altijd met de juiste personen in verbinding

5Respectvol

Wij werken graag samen met onze klanten, die we als partner en collega beschouwen

6Kwaliteit

Altijd op de juiste manier voor u aan het werk; wij voldoen aan de nodige normen en beheren onze certificaten

7Flexibel

Geen 9-tot-5-mentaliteit, maar hands on en net dat stapje extra doen

Familiebedrijf sinds de jaren 80

Wij zijn na al die jaren nog steeds een familiebedrijf en daar zijn we trots op! De familie Beck is momenteel (2021) met 2 generaties vertegenwoordigd binnen CCI Leidingsystemen.
Dhr. Bertus Beck, huidige directeur en medeoprichter van CCI Leidingsystemen, is ondernemer in hart en nieren en een begrip binnen de leidingwereld. Zoon Benjamin Beck is werkzaam binnen het bedrijf en maakt zich klaar om in de toekomst de bedrijfsvoering door te zetten, wanneer Dhr. Bertus Beck het stokje overdraagt aan de nieuwe generatie.
Wij zijn begin jaren 80 begonnen in Nederland met het aanbrengen van cementlining (cementeren) in stalen leidingsystemen. Dit was toen echt uniek in Nederland.
Leuk om te weten: Onze naam is hier zelfs uit ontstaan: Cementlining Constructie International (CCI). Toen nog onder beheer van Dhr. Bertus Beck Senior; nog steeds betrokken bij het bedrijf, maar inmiddels terecht genietend van zijn pensioen. Natuurlijk kijkt hij zo nu en dan nog wel even om de deur, dit is hem niet af te leren.

Over CCI Leidingsystemen®

CCI Leidingsystemen ligt tussen Rotterdam en Antwerpen, op het Industrieterrein Moerdijk, en is daarmee vanuit beide landen goed bereikbaar. Meer nog: deze centrale locatie biedt ons de mogelijkheid om uw project goed en snel te bereiken. Bij ons zijn de interne lijnen bewust kort, om onze klanten snel en adequaat van dienst te kunnen zijn. Wij kennen binnen CCI geen 9-tot-5-mentaliteit, maar wij zijn gewend om aan te pakken en onze verantwoordelijkheid te nemen. Wilt u meer weten of kennismaken? Neem dan gerust contact (link) met ons op.

Sinds 2001 zijn we trotse leverancier van Glasvezel Versterkte Kunststof (GVK) producten. Door deze samenwerking bent u verzekerd van transparantie, betrokkenheid en natuurlijk vakmanschap. Met ons brede pakket aan leidingsystemen bieden wij u te allen tijde een passende oplossing op het gebied van o.a. drinkwater, riool/afvalwater, proceswater, bluswater en koelwaterleidingen.

© Copyright CCI leidingsystemen b.v.