• English
  • Français
+31 (0)168 32 35 00 info@cci-bv.nl

Facts & Figures

Opslag

45.000 m2

Fabriek

10.000 m2

Medewerkers

55

Max. hefcapaciteit
heftruck

16 ton

Hefcapaciteit buitenkraan

12,6 ton

Max. hefcapaciteit
binnenkraan

15 ton

De kernwaarden van CCI

1Vertrouwd

CCI: een begrip in onze industrie met ruim 35 jaar vakkennis en ervaring

2Maatwerk

Door onze flexibiliteit leveren wij maatwerk en kwaliteit op elk gewenst niveau

3Ontzorgen

Uw project in vertrouwde handen: door te ontzorgen en met een persoonlijk en toegespitst advies

4Korte lijnen

Korte lijnen, dat is snel handelen. Bij ons staat u altijd met de juiste personen in verbinding

5Respectvol

Wij werken graag samen met onze klanten, die we als partner en collega beschouwen

6Kwaliteit

Altijd op de juiste manier voor u aan het werk; wij voldoen aan de nodige normen en beheren onze certificaten

7Flexibel

Geen 9-tot-5-mentaliteit, maar hands on en net dat stapje extra doen

Familiebedrijf sinds de jaren 80

Wij zijn na al die jaren nog steeds een familiebedrijf en daar zijn we trots op! De familie Beck was jarenlang met twee generaties vertegenwoordigd binnen CCI Leidingsystemen.
Dhr. Bertus Beck is medeoprichter van CCI Leidingsystemen, als ondernemer in hart en nieren is hij een begrip binnen de leidingwereld. Hij heeft besloten zijn rol en werkzaamheden als directeur neer te leggen. Zoon Benjamin Beck is al jaren werkzaam binnen het bedrijf en neemt per 1 januari 2023 zijn werkzaamheden over.

Over CCI Leidingsystemen

CCI Leidingsystemen ligt tussen Rotterdam en Antwerpen, op het Industrieterrein Moerdijk, en is daarmee vanuit beide landen goed bereikbaar. Meer nog: deze centrale locatie biedt ons de mogelijkheid om uw project goed en snel te bereiken. Bij ons zijn de interne lijnen bewust kort, om onze klanten snel en adequaat van dienst te kunnen zijn. Wij kennen binnen CCI geen 9-tot-5-mentaliteit, maar wij zijn gewend om aan te pakken en onze verantwoordelijkheid te nemen. Wilt u meer weten of kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Sinds 2001 zijn we trotse leverancier van Glasvezel Versterkte Kunststof (GVK) producten. Door deze samenwerking bent u verzekerd van transparantie, betrokkenheid en natuurlijk vakmanschap. Met ons brede pakket aan leidingsystemen bieden wij u te allen tijde een passende oplossing op het gebied van o.a. drinkwater, riool/afvalwater, proceswater, bluswater en koelwaterleidingen.

Over Niko Metaalwerken

CCI Leidingsystemen is vanaf 1 januari 2024 eigenaar van Niko Metaalwerken in Sint Maartensdijk. Daarmee is Niko Metaalwerken vanaf nu volwaardig onderdeel van de CCI Leidingsystemen Groep.

Niko Metaalwerken is al jarenlang actief in de wereld van metaalbewerking. Het aanbod is in de loop der jaren verder en verder uitgebreid, waardoor wij ons inmiddels specialist kunnen noemen op tal van verschillende vlakken binnen de metaalbewerking.

Onze werkplaats is gevestigd in Sint-Maartensdijk. Door deze ligging zijn wij een ideale uitvalsbasis voor West-Brabant en Zeeland. Ook opdrachtgevers buiten deze regio weten inmiddels Niko Metaalwerken te vinden. Door onze klantgerichtheid en ons vermogen om niet in problemen maar oplossingen te denken hebben we al veel mooie opdrachtgevers mogen bedienen.

Iedere opdracht wordt met dezelfde precisie en op de hoogst mogelijke kwaliteit uitgevoerd, onze medewerkers staan iedere dag weer klaar met nieuwe energie en hun expertise.

Bezoek ook onze website: Niko Metaalwerken

© Copyright CCI leidingsystemen b.v.