• English
  • Français
+31 (0)168 32 35 00 info@cci-bv.nl

CCI Leidingsystemen® behaalt aanvullende kwalificaties t.b.v. lassen t/m diktes van 60mm dikte


Afgelopen periode heeft CCI Leidingsystemen een aanvullend EN ISO 15614 certificaat behaald. Met deze aanvullende bedrijfskwalificatie kunnen wij nu basismaterialen lassen t/m 60 mm dikte en dit in alle lasposities!

Wij zijn van origine een lasbedrijf en werken altijd volgens de vigerende kwaliteitseisen/ normen. Denk hier aan EN ISO 3834, EN ISO 15614 of ASME IX. Onze lassers zelf hebben uiteraard ook alle benodigde lasserskwalificaties. Toepassingen van onze producten zien we terug in o.a. Transport-leidingen (drinkwater, gas, Co2 en afvalwater) maar ook in de On- Offshore en Industrie. Wij lassen zowel handmatig maar ook geautomatiseerd. Denk hierbij aan MIG/MAG-lassen, TIG-lassen, Boog-lassen en OP-lassen. Deze lasmethoden kunnen wij toepassen vanuit alle denkbare posities.

CCI Leidingsystemen is gekwalificeerd om te werken met koolstof stalen materialen tot en met een rekgrens van 485 N/mm2 (L485) of X70 (volgens het American Petroleum Institute)

Het behalen van het vernieuwde  EN ISO 15614 certificaat toont aan dat wij blijven investeren in kwaliteit!

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebben, of wilt u zich nog nader laten informeren, dan vragen wij u om contact op te nemen met uw contactpersoon binnen onze organisatie.

© Copyright CCI leidingsystemen b.v.