• English
  • Français
+31 (0)168 32 35 00 info@cci-bv.nl

Nu ook officieel 3 laags Polypropyleen (PP) gekwalificeerd bij Gasunie NV


CCI Leidingsystemen kwalificeert zichtzelf opnieuw bij Gasunie n.v. maar nu met het 3 lagen PP Coatingsysteem conform MSW11-E Versie 14 CODE W1

Nadat CCI  zich sinds mei 2022 al had gekwalificeerd bij Gasunie NV met haar 3-lagen coatingsysteem Polyethylene (PE) heeft het zich nu óók gekwalificeerd met haar 3- lagen coatingsysteem Polypropyleen (PP). Ook hiermee zijn wij nu geaccrediteerd als leverancier voor Gasunie in de productgroep “coating” onder MSW11-E versie 14. Code W1.

In december 2021 hebben wij aan de Fazantweg te Klundert onze nieuwe coatingfabriek in gebruik genomen. Na het opstarten van de coatingmachine (zie bericht december 2021) is Gasunie vrijwel direct nauw betrokken geraakt om tot een accreditatie te komen van onze coatingsystemen. Naast het PE coating systeem is dus nu ook ons PP coating systeem goedgekeurd door hen. Wederom willen wij weer onze waardering uitspreken naar Gasunie N.V. voor de snelle en volledige medewerking om hiertoe te komen.
De kwalificatie voor ons PP coatingsysteem is geldig tot september 2025. Net als voor de PE coating zullen wij er voor zorgdragen dat wij na deze datum ook gekwalificeerd zullen blijven voor onze PP coating. Als u een keer het volledige coatingproces in werking wilt zien behoort de bezichtiging van de fabriek met productielijn tot de mogelijkheden.

Voor nadere informatie of vragen kunt u zich uiteraard melden bij uw contactpersoon binnen onze organisatie.

Gasunie Coating Line And Application Approval 3L PP
© Copyright CCI leidingsystemen b.v.