• English
  • Français
+31 (0)168 32 35 00 info@cci-bv.nl

Officieel 3 laags Polyethylene (HDPE) gekwalificeerd bij Gasunie NV


[19-05-2022]

Wij zijn sinds mei 2022 officieel gekwalificeerd bij Gasunie NV met ons eigen coatingsysteem. Hiermee zijn wij officieel geaccrediteerd als leverancier voor Gasunie in de productgroep “Coating” met het coatingsysteem op pijpleidingen volgens MSW-11 -E versie 14. Het betreft hier Code J zijnde een 3 laags Polyethylene (HDPE) systeem.

In december 2021 hebben wij aan de Fazantweg te Klundert onze nieuwe coating fabriek in gebruik genomen. (Zie hiervoor ons bericht van december 2021). In deze fabriek hebben wij een geheel nieuwe productielijn laten bouwen ten behoeve van het 3-laagse coatingsysteem waarvoor wij nu dus zijn gekwalificeerd door Gasunie NV.

Dankzij de volle inzet van CCI Leidingsystemen maar ook zeker door de volledige medewerking van Gasunie N.V. hebben wij in zeer korte tijd de belangrijke en begeerde kwalificatie gekregen.

De kwalificatie is geldig tot maart 2025.

Uiteraard zullen wij er voor zorgdragen dat wij na deze datum gekwalificeerd zullen blijven. In onze coating fabriek kunnen wij buizen coaten met diameters tussen de 150 en 1600 mm. Een bezichtiging van de fabriek met productielijn behoort tot de mogelijkheden.

Voor nadere informatie of vragen kunt u zich uiteraard melden bij uw contactpersoon binnen onze organisatie.

Gasunie Coating Line And Application Approval 3L Pe
© Copyright CCI leidingsystemen b.v.