+31 (0)168 32 35 00 info@cci-bv.nl

Wij hebben sinds kort de beschikking over een grote en zware portaalkraan


[10-05-2022]

CCI leidingsystemen heeft sinds kort de beschikking over een grote en zware portaalkraan. Door uitbreiding van onze activiteiten nemen de logistieke bewegingen met vorkheftrucks op ons terrein flink toe. Genoemde kraan zal er voor zorgen dat deze zullen verminderen.

De kraan heeft een overspanning van 40 m1 en een hefcapaciteit van 12,5 ton. De werkhoogte bedraagt 12 m1 en de kraanbaan is 200 m1 lang. De kraanbaan loopt over de volle breedte van ons terrein. Doordat de kraan een zeer groot bereik heeft zal dit uiteindelijk het aantal bewegingen van onze vorkheftrucks verminderen. Dit komt ook de veiligheid te goede.

Een ander voordeel is dat we hiermee een enorme reductie van Co2 uitstoot realiseren. Deze reductie is geheel in lijn met het beleid van CCI leidingsystemen. Aangezien wij per definitie met zware materialen werken hebben we ook zware machines nodig om ze te vervoeren. Elektrisch transport is dan een uitkomst! Een ander voordeel is dat we door gebruik te maken van onze nieuwe kraan ons terrein op een veel efficiëntere manier kunnen (her) inrichten.

De kraan beschikt natuurlijk over alle veiligheidscertificaten. Door te kiezen voor elektrisch investeren wij dus weer in duurzaamheid voor de toekomst! Ook de veiligheid en efficiëntie op ons terrein hebben we weer verhoogd.  De skyline van CCI leidingsystemen is hiermee voorgoed veranderd en daar zijn we trots op.

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebben, of wilt u zich nog nader laten informeren, dan vragen wij u om contact op te nemen met uw contactpersoon binnen onze organisatie.

© Copyright CCI leidingsystemen b.v.