• English
  • Français
+31 (0)168 32 35 00 info@cci-bv.nl

Noordwestelijke Hoofdroute Deeltraject 1 te Den Haag

Opdrachtgever
Gemeente Den Haag
Aannemer
BAM Infra Regionaal Den Haag
Extra gegevens
Ca 950 m1 GVK DN 800 (L=3m) PN 1 SN 5000 + Pendelstukken + Connex PVC Ø160

 

De Gemeente Den Haag pakte een aantal knelpunten aan op haar Noordwestelijke Hoofdroute (NWHR). Van de 3 deeltrajecten betreft het hier deeltraject 1 (Machiel Vrijenhoeklaan – Sportlaan).

De doelen voor dit werk zijn het verbeteren van de doorstroming, de oversteek mogelijkheden, de verkeersveiligheid en het realiseren van 3 rotondes en een kruising. Daarnaast moest er ook een nieuw gescheiden rioolstelsel (DWA en HWA) worden aangelegd.

BAM Infra Regionaal Den Haag was de aannemer voor dit werk. CCI Leidingsystemen heeft de GVK leidingen voor het gescheiden rioolstelsel voor haar rekening genomen. Het betrof hier een binnenstedelijk project waarbij logistieke afstemming van groot belang was.

De ruimte was zeer beperkt en doordat CCI Leidingsystemen de buizen in tussenopslag kon nemen op de hoofdlocatie in Moerdijk kon het “just in time” leveringsprincipe worden gerealiseerd.

Door de goede samenwerking en het nakomen van gemaakte afspraken hebben zowel BAM Infra Regionaal als CCI leidingsystemen het werk naar volle tevredenheid samen kunnen realiseren

© Copyright CCI leidingsystemen b.v.